Archive

The first floor remodel began with the idea of removing a load bearing wall to create an open floor plan for the kitchen, dining room, and living room. This would allow more light to the back of the house, and open up a lot of...

The homeowners of the 1850’s Brownstone house planned to stay in this house forever when they purchased it 28 years ago, but with two stories, steep and narrow stairs, small dark rooms, and no attached garage space, they needed to do some major renovations to...

With the hustle and bustle of the farm, these clients needed a more functional kitchen space with durable materials, yet beautiful. Rustic multi-dimensional luxury vinyl plank flooring makes for easy maintenance in the space. Dark stained character maple cabinets brings in warmth and personality throughout...

This transitional kitchen brings in clean lines, simple cabinets, warm earth tones accents, and lots of function. This kitchen has a small footprint and had very little storage space. Our clients wanted to add more space, somehow, get the most storage possible, make it feel...

When this client purchased their home, the kitchen was small and outdated. By removing the wall into their dining room we were able to visually open the space up and gain a few extra feet. They also loved the outdoors, so using earth tones and...

This kitchen was a little dark and dated. The homeowner wanted to make the space light and bright, but did not to do a whole kitchen remodel. We selected white subway tile and Ceaserstone #5141 Frosty Carnina with a beveled edge. Adding under cabinet lights really brighten up...

These homeowners had their old kitchen cabinets from a previous remodel that they wanted to use in their basement where they hold many craft and scrap-booking parties with friends. The cabinetry was painted a deep charcoal gray to bring the cabinets up to date. We...

Our clients began looking into this project because they were not able to access their garage from the inside of their home. After parking in the garage, they had to exit the garage and walk around to the side door to get inside.  They were...